Onze Zalen

Onze zalen huren voor een feest evenement of zakelijke bijeenkomst alles is mogelijk! Wij kunnen hierop diverse aanvullingen geven op het gebied van Activiteit, catering drinken  en eten.

Reserveer een zaal

Wij zijn Twan en Gertie Kleeven. Sinds 1994 werken wij met veel plezier in ´t Brugeind. In de jaren dat wij hier leven en werken, hebben we het oude cafe verbouwd tot restaurant, het pareltje van ´t Brugeind. Al met al een bedrijf waar wij apetrots op zijn, met eigen handen en veel werkplezier samen opgebouwd.

Welkom in 't Brugeind

Memorials

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg.

 

Onze zaal is uitermate geschikt voor het houden van een Memorial.

 

Heel persoonlijk, vertrouwd, op jullie eigen manier ingevuld.

 

Wij beschikken over verschillende mogelijkheden wat betreft beamer, scherm, geluidsinstallatie, alles is aanwezig om een afscheid nog persoonlijker te maken.

 

 

Neem gerust contact met ons op.

Klanten over ons

We hebben er heerlijk gegeten.

Ook twee soorten warme groenten erbij en twee soorten salade.

Mooie rustige muziek op de achtergrond.

prachtige locatie en prijs kwaliteit helemaal top.

vriendelijke bediening

Leny en Toon Sanders Oostrum

We gaan beslist nog eens

Familie Sanders

Er wordt duidelijk veel aandacht aan kwaliteit en assortiment besteed. Zelfgebakken brood met kruidenboter is prima; meerdere groenten in voldoende mate; 2 soorten aardappel gerechten (kroketjes en frites); goed bereide vleesgerechten. De complete maaltijd was heerlijk en het toetje was ook lekker. Koffie met een advocaatje tot besluit. Jammer dat we in Amsterdam wonen, want hier kun je prima eten voor een scherpe prijs.

Familie KH

Het was een voortreffelijk etentje. Prijs/kwaliteit verhouding hartstikke goed. De sfeer in het restaurant was rustig en daardoor prima. Een pluim voor de geweldige gastheer!!

Peter en Mariet Crienen

Ontzettend lekker gegeten, vooral het super heerlijke runderlapje. Van alles meer dan genoeg, ook lekker ouderwetse groente zoals zelfgemaakte rode kool en sperziebonen. Allerlei aardappelgarnituur. We hebben van elke hap genoten!! Irish coffee top!!! We hebben al gereserveerd voor de volgende keer.

Pierot
 RESTAURANT 't brugeind
Familie Sanders
Familie KH
Peter en Mariet Crienen
Pierot
 RESTAURANT 't brugeind
Familie Sanders
Familie KH
Pierot
Peter en Mariet Crienen
 RESTAURANT 't brugeind
Familie Sanders
Familie KH
Pierot
Peter en Mariet Crienen
 RESTAURANT 't brugeind